AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a

Avanti heeft de smaak te pakken

Beide ploegen startten furieus aan de wedstrijd, maar het was Avanti dat na 4’ op voorsprong klom via een hoekschop die door Franssens in doel werd gekopt. Avanti zette Lede hoog vast en speelde Lede voetballend zoek. Op het halfuur kon Van Gysel de opgerukte Klippelaar diep steken. Hij kreeg een zee van ruimte en bedankte met een doelpunt 1 op 1 met de keeper, 0-2 en Avanti op rozen. Avanti nam nog geen gas terug en bleef aanvallend spelen. De tegenstander moest het met lede ogen aanzien. Na een uitgespeelde aanval kon Mennes de 0-3 in de korte hoek binnen leggen nog voor de pauze.

Na de koffie was het Lede dat uit een ander vaatje ging tappen. Dat resulteerde zeer vroeg in de tweede helft in een penaltyfout die door De Landtsheer in twee tijden werd omgezet. Na de 1-3 probeerde Lede het heft in handen te nemen, maar het was niet gevaarlijk in de 16 meter. Avanti hield het hoofd koel en schuift met deze 6 op 6 naar de 13de plaats.

Volgende week nemen de troepen van Rieno Van Oost het op tegen K.FC. Eppegem (6e). Mits een overwinning kan het een serieuze sprong in het klassement maken. Het verschil tussen nummer 8 en nummer 15 bedraagt maar liefst 4 punten. Door de werkzaamheden aan het nieuwe kunstgrasveld, zal de wedstrijd gespeeld worden op de terreinen van onze buren Sportkring Kemzeke

%d bloggers liken dit: