AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a

Avanti en Eppegem delen de punten

Avanti moest zijn thuiswedstrijd tegen KFC Eppegem afwerken op het veld van Kemzeke aangezien het kunstgrasveld nog niet definitief afgewerkt was. Het was Eppegem dat zich in de beginfase met steriele druk op de Avanti speelhelft posteerde zonder echt gevaarlijk te zijn. Na 20’ minuten belandde de bal bij Koen De Wilde na slecht wegwerken van de bezoekende doelman. Die twijfelde niet en trapte van op 40 meter in één tijd richting het lege doel. De bal belandde helaas op de paal. Avanti nam daarna de wedstrijd meer en meer in handen en kon een aantal keer zijn neus aan het venster steken. Op een ingestudeerde corner belandde de bal bij Bram Mennes, maar zijn schot werd gekeerd. Ook de poging van Jyrki Franssens kende hetzelfde verhaal. Jess De Rudder stuurde Michiel Klippelaar op links diep, maar ook zijn voorzetschot werd door de bezoekende goalie in de kiem gesmoord waardoor we gingen rusten met 0-0.


In de tweede helft zagen we een prachtige individuele actie van Jarne Verstraeten, maar zijn schot scheerde de verkeerde kant van de paal. Op voorzet van opnieuw Jarne Verstraeten die de achterlijn haalde was er niemand om de bal binnen te tikken. Ook Eppegem kreeg nog een aantal goede kansen, maar zowel Brent Van Steelant als Bram Mennes gooide lijf en leden in de bres om een doelpunt te verhinderen. In het allerlaatste slot van de wedstrijd deed Eppegem nog een gooi naar de driepunter, Michiel Klippelaar redde de meubelen door de bal van de lijn te keren. Hierdoor eindigde de wedstrijd zoals ze begonnen was. Beide ploegen mogen dan ook tevreden zijn met een gedeeld punt in een wedstrijd die zeker en vast geen verliezer verdiende.

Avanti blijft zo 3 weken op rij ongeslagen en blijft de ploegen boven hen in het vizier houden. Volgende week wacht de verplaatsing naar ploeg in vorm K. Hoger Op Wolvertem Merchtem (9e). Met 13 op 15 wist deze ploeg hun mindere start uit te wissen. Bij winst klimt Avanti over Wolvertem in de stand

%d bloggers liken dit: