AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Geen categorie

Rieno van Oost doet er een jaartje bij!

Onze T1, Rieno van Oost, heeft een nieuw verlengd contract op zak! Zo zal hij volgende seizoen voor de 8ste keer onze A-Kern begeleiden. Rieno startte in 2012 bij de club en loodste met succes onze senioren van 2de provinciale naar 1ste en schopte het drie jaar geleden zelfs tot in 3de Amateurs! Door pech kende we een iets mindere start van het seizoen maar door de recente sterke reeks met 10/12 gaat het al weer een pak beter.

In een niet zo dichtbij verleden was Van Oost aan de slag als trainer bij Waarschoot, maar hij is natuurlijk vooral gekend voor zijn vele doelpunten tijdens zijn uitgebreide voetbalcarrière. Hij scoorde aan de lopende band voor onder meer Waarschoot, KFC Eeklo, Sparta Ursel, Sparta Petegem en SK Maldegem. En dat zijn we nog niet vergeten, wat een topper.

We kijken alvast reikhalzend uit naar de komende weken! Ondertussen zijn de werken aan het kunstgrasplein ook net afgerond en is de eerste training van de A-Kern op deze kunstmat ondertussen ook verleden tijd. Het gaat goed, het gaat lekker!

%d bloggers liken dit: