AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Geen categorie, verslag

U 17 Speeldag 3 en 4

Zaterdag 25 Januari Avanti Stekene – KFC Vrasene 0-1

Met een 6 op 6 op zak gingen we volle moed er tegen aan . Op het nieuwe kunstgras veld waren we in het begin niet goed wakker . We waren niet zo goed bezig en op de 1e aanval van Vrasene was het al bingo . Randje buitenspel ging Vrasene door en die werkte perfect af . 0-1 . De 1e helft was niet veel soeps en de toeschouwers bleven letterlijk en figuurlijk in de kou staan . Rust met achterstand .

De 2e helft waren we wel wakker . Maar het was al duidelijk dat de man in vorm Tim niet in zijn dagje was . Wat hij de voorbije weken binnentrapten met zijn ogen dicht was het nu juist niet . Paal , een goeie keeper en het ontbrak ons aan geluk . Maar dit is ook voetbal . De laatste 2 min gingen we alles op alles spelen maar het mocht niet zijn . De eindstand was 0-1 . Onverdiend want een puntje hadden we zeker verdiend .

Zaterdag 1 Februari Sint – Pauwels – Avanti Stekene 1-2

Na de nederlaag van vorige week moest er gewonnen worden tegen Sint- Pauwels . Senne en Tim waren er door ziekte er niet bij . We begonnen goed aan de wedstrijd met hoog tempo naar voor . Na 10 min scoorde we de 0-1 . Mooie aanval op links en Junior zette Dylan alleen voor doel en die scoorde . De 10 min erna konden we en moesten we de voorsprong vergroten maar dat deden we niet . Bijna onbegrijpelijke missers en zo bleef het 0-1 de 1e helft .

De 2e helft dezelfde wedstrijd . Avanti op zoek naar de 0-2 en onze keeper werkloos . Quino ging door op zijn flank maar trapte de bal over . Het zag er gevaarlijk uit want zolang het 0-1 bleef was het riskant . De bevrijdende 0-2 kwam er dan toch via Quino na een mooie pas van Dylan . De laatste seconden kwam Sint Pauwels toch terug in de wedstrijd en het werd 1-2 . Het was bijna 2-2 maar de speler van Sint Pauwels miste in de extra tijd . De 3 punten waren binnen . Eindstand 1-2

Volgende week zaterdag 8 februari thuiswedstrijd om 15 uur tegen SK Grembergen

%d bloggers liken dit: