AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

evenement, g-ploeg

Topeditie Fandag G-Voetbal

Op zondag 9 februari 2020 was het de fandag van onze G-Voetbalploeg. Het was een enorm geslaagd evenement met eerst een wedstrijd tegen G-Jago Sint Amandsberg.

WEDSTRIJD
Onze spelers mochten aantreden in een nieuwe outfit die ze hadden gekregen van de jeugdcel van Avanti en waarvoor een dankwoordje zeker op zijn plaats is.
Bedankt lieve jeugdcel. Het was een mooi gelijk opgaande wedstrijd op het nieuwe plein met kunstgras en mooie tribune, desondanks het winderige weer. We konden ook beroep doen op onze nieuwe speler Joeri die net als al onze andere spelers hun uiterste best hebben gedaan om op hun fandag er een mooie wedstrijd van te maken en dit zoals steeds onder de deskundige leiding van Dirk, Raf en Jan.

IMG_1333-Pano

De eerste helft was vooral in het voordeel van G-Jago Sint Amandsberg maar tijdens de rust heeft Trainer Jan onze spelers aangespoord om de nr 9 van de tegenstrever uit het spel te proberen houden. Wat onze ploeg dan ook perfect heeft uitgevoerd en waardoor de nr 9 van G-Jago S.A. na een kwartier in de tweede helft naar de kant werd gehaald. Desondanks het afhalen van de tegenstrever hun spelverdeler, heeft het niet mogen zijn om het tij te doen keren in het voordeel van Avanti.

Door een klein foutje van onze centrale verdediger en het zeer goed keepen van onze keeper, kwam de tegenstrever toch op voorsprong. Na het op achterstand komen van Avanti hebben onze spelers 2 tandjes bijgestoken om op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar het heeft niet meer mogen zijn en is G_Jago S.A. gewonnen met 0 – 1.

Toch willen onze trainers, afgevaardigde, supporters en het bestuur al onze jongens van harte feliciteren met hun inzet en het mooie samenspel dat zij hebben laten zien op hun fandag.

IMG_1006

FOTOSHOOT

Na de wedstrijd mochten onze spelers, begeleiders en scheidsrechter verdient een fotoshoot doen en waarvan later de foto’s zeker nog aan iedereen zullen worden getoond. Hier is ook een dank woordje voor de fotografe Jana Segers die zowel de fotoshoot als de foto’s van de wedstrijd heeft gemaakt. Hartelijke dank Jana Segers.

WARME BEENHESP
Om hun fandag compleet te maken was er na de fotoshoot lekkere warme beenhesp met saus en tal van koude groentjes, pasta, aardappeltjes en/of speciale rijst verzorgd door Traiteur Dirk en Heidi (+ dochter) en een fantastisch dessert verzorgd door Bakkerij Arto.

Dit alles werd mede door verschillende ouders van onze spelers geserveerd aan alle mensen die zich hadden ingeschreven, waarvoor onze oprechte dank.

Als klap op de vuurpijl van deze fandag werd een deel van de opbrengst geschonken aan het dagcentrum van Sint Niklaas.

AVANTI A -vs- FC WETTEREN
Als laatste was er nog een wedstrijd van Avanti A tegen FC Wetteren gepland maar is door de slechte weersomstandigheden door KBVB afgelast en werd er door Jan Horckmans aan iedere ingeschrevene een ticket aangeboden om op een andere datum toch nog voor onze Avanti A ploeg te komen supporteren. Ook hiervoor is een woordje van dank op zijn plaats, bedankt Jan Horckmans.

SLOTWOORD
We kunnen hier wel spreken van een zeer geslaagde fandag 2020 en dit had niet mogelijk geweest zonder de hulp van alle mensen die aan de organisatie hebben gewerkt, alle mensen die de administratie verzorgen, alle mensen die vrijwillig hun diensten hebben aangeboden om de drank te verzorgen, alle mensen die drankkaarten verkochten, alle mensen die technische bijstand verleende, alle ouders en vrijwilligers die voor het afruimen en afwassen van alle borden en bestek hebben gezorgd alsook alle trainers, afgevaardigde, spelers, supporters en sympathisanten van onze G-Voetbalploeg en het volledige team van G-Jago Sint Amandsberg.

Kortom, bedankt, bedankt en nog eens bedankt aan alle mensen die deze fandag mede hebben mogelijk gemaakt en verzorgd.

Verslag geschreven door Dirk De Vos.

84938870_2478925685659068_6846782725773328384_o

%d bloggers liken dit: