AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a, evenement, g-ploeg, jeugd

Footbal For All!

Tijdens de maand maart geeft de ACFF, Pro League en KBVB de aftrap van de actie ‘Football for All’. De hele maand maart staat diversiteit centraal! Als sociale club vinden we het dan ook enorm belangrijk dat wij samen strijden tegen racisme, tegen homofobie, tegen haat en tegen onverdraagzaamheid! Want daar is geen plaats voor in onze geliefde club!

Vandaag kregen we dan ook van Voetbal Vlaanderen een pakket met regenboog vlaggen alsook regenbook kapiteinsbanden. We zullen deze dan ook met vol enthousiasme tonen deze maand!

Dit jaar nemen naast 24 profclubs maar liefst 375 amateurclubs deel aan de actie. Dat zijn er dubbel zoveel als in 2019.

Met de campagne Football for All willen we de kracht van diversiteit in het voetbal in al zijn kleuren onderstrepen. De cornervlaggen en kapiteinsbanden in de regenboogkleuren waren dit jaar in een mum van tijd de deur uit. Voetbalclubs willen discriminatie duidelijk aanpakken.

Meer informatie:
https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/focus-op-diversiteit-met-football-all-0

Een van onze belangrijke sociale aspecten binnen onze club is dan ook onze g-ploeg. En net vandaag vernemen we dat onze speelster Tinneke is geselecteerd om met de Special Flames mee te trainen! Dat kan tellen qua diversiteit! We wensen haar super veel plezier en succes, want zij wordt verwacht om de twee maanden voor een training in Tubeke. En als klap op de vuurpeil volgt een wedstrijden in Zweden! Wat zijn we superfier op onze Special Flame!

88261131_493340024888462_8813590487043670016_o

%d bloggers liken dit: