AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Geen categorie

Einde Seizoen 2019-2020

Voetbal Vlaanderen en de KBVB hebben beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet.

Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement. Dit besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal.

Dit wil zeggen dat er geen wedstrijden of trainingen meer zullen doorgaan dit seizoen. Met onze wekelijkse challenges hopen we toch onze spelers, trainers en ouders aan te zetten tot beweging en amusement, zowel voor jong & oud! Het hoofdbestuur en jeugdwerking gaan nu vol aan de bak om er voor te zorgen dat we volgend seizoen alvast een reuze start kunnen nemen.

A-Kern strand op zeer knappe 6de plaats
Na 12 speeldagen stonden onze senioren op een sombere voorlaatste plaats. Wat een verschil met de Blitz-start van vorig seizoen! Onze club en bestuur hielden echter voor 200% het volste vertrouwen in zowel staf als spelers. Half december kwam de wederopstand met een zeer knappe reeks van 27 op 36! Dit jaar (2020) werd zelfs geen enkele keer verloren en bovendien zijn we de minst gepasseerde ploeg van de reeks. Zo eindig je dus op een zeer mooie 6de plaats!

U17 is Kampioen
Vermits de stand van 12 maart ook de eindstand is eindigt onze U17 helemaal bovenaan en spelen ze dus kampioen. Een zeer dikke proficat aan Steve & Geert en alle U17 spelers, top prestatie mannen !

u17-kampioen

%d bloggers liken dit: