AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

evenement

Avanti Challenge #4 – “Together We Stand”

Voor onze 3de challenge hebben we andermaal een massa aan leuke filmpjes gekregen. Onze Instagram staat vol met jullie originele bijdrages, SUPER!

Zoals beloofd is er ook een winnaar. Voor de 3de challenge waren we op zoek naar een originele inzending. Dat was niet gemakkelijk want er waren een paar zeer leuke filmpjes bij. Maar er kan maar één winnaar zijn en dus is er in democratisch kring gekozen voor:
Thijs (U9B) en Lander (U11)!

WhatsApp Image 2020-04-06 at 23.24.03

Proficat, jullie krijgen binnenkort een echte SELECT bal, gesigneerd door onze A-kern! (Deze bal werd geschonken door Yalo Consulting).

Avanti Challenge #4: “Together We Stand”

De vierde challenge is niet zo eenvoudig als de vorige challenges. We zijn hiervoor wel even gaan spieken op de TikTok van voetballer Horvath (Club Brugge). In het filmpje wordt hij uitgevoerd door Rein (trainer én JC OB) samen met zijn oudste zoon Ron (U9A). Kan jij het ook?!

Hoe deelnemen ?

Stuur je filmpje door naar jeugd@avantistekene.be of via instagram (@AvantiStekene). Wij posten deze dan op onze eigen account met hashtag #avantichallenge. GOOD LUCK! De challenge loopt tot zondag.

Succes, veel plezier & blijf fit & gezond!

%d bloggers liken dit: