AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd

Sportieve Cel voor 2020-2021

Het seizoen is afgelopen. Geen wedstrijden, geen trainingen, geen tornooien. Iedereen blijft “in zijn kot”. Tijd genoeg dus voor de Jeugdwerking om er keihard tegen aan te gaan zodat we volgend seizoen alvast NOG harder gaan.

We presenteren dan ook met heel veel trots een vernieuwde en uitgebreide sportieve cel voor de Avanti Jeugd! We schakelen al weer een snelheid hoger.

SportievetStaf-2020-2021-instagram

Wim Marin
(TVJO – UEFA B)
Allereerst hebben we een nieuwe TVJO. Jeroen geeft de fakkel door aan Wim Marin uit Sint-Gillis-Waas. Wim heeft een UEFA-B diploma en heeft in het verleden verschillende Elite ploegen getraind bij Waasland-Beveren. Hij zal vooral achter de schermen de lijnen uitzetten waar we met onze jeugdwerking naar toe willen. Ook zal hij zich bezig houden met het voorbereiden van de Audit later dit jaar. Samen met drie coördinatoren zal hij onze trainers en spelers optimaal begeleiden. We kijken enorm uit naar de samenwerking van deze super enthousiaste kerel!

Erik Mannens
(Coördinator Bovenbouw – UEFA B)
Erik is een echte Stekenaar en dus geen onbekende voor onze club, wel integendeel. Erik is al 40 jaar lid van Avanti, sedert zijn 18 jaar! Samen met Luc Audenaert stond hij aan de wieg van de jeugd van Straatje Stekene (de voorloper van Avanti). Hij doorliep alle leeftijden als trainer, van U6 tot senioren. Daarnaast heeft hij ook de G-Ploeg samen met Raf uit de grond gestampt en getraind. Een absolute kameleon maar vooral een dikke topper met een Avanti hart! Naast coördinator van onze bovenbouw zal hij ook trainer worden van onze U17A ploeg.

Jeroen Bisschop
(Coördinator Middenbouw – UEFA B)
De progressie die onze club vorig seizoen heeft gedaan is grotendeels te danken aan de inbreng en enthousiasme van TVJO Jeroen. Altijd reuze sympathiek en een oplossing klaar voor elk probleem. Dit seizoen geeft hij dus de fakkel door aan Wim Marin zodat Jeroen zich 100% kan focussen op de coördinatie van onze middenbouw (U10 tem U13). Jeroen zal zelf ook een ploegje trainen in de MB.

Rein de Hoogd
(Coördinator Onderbouw – Getuigschrift B)
Ook Rein blijft actief in onze sportieve cel. Door zijn inbreng is onze onderbouw uit zijn voegen gebarsten! Met niet meer dan 20 U6’jes en 17 U7’s zijn we met voorsprong de grootste club in de buurt. Hij weet als geen ander de trainers te stimuleren en de krijtlijnen uit te zetten, een onmisbare schakel in onze staf.

Nico Wieme
(Techniek Trainer – UEFA B)
Ten slotte, en vers van de pers, hebben we nog een absolute topper weten te strikken. Nico Wieme komt over van KFC Moerbeke. Hij is zeer aktief bij de club ondersteuning voor Voetbal Vlaanderen en heeft ook enkele jaren elite getraind bij Sporting Lokeren. Hij komt onze sportieve staf vervolledigen en zal elke week technische training voorzien voor alle leeftijden. Ook zal hij samen met Wim Marin de audit voorbereiden.

Welkom toppers, wij kunnen ECHT niet meer wachten tot volgend seizoen!

%d bloggers liken dit: