AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

evenement

Avanti Challenge #5 – “The Chain”

Het heeft een tijdje geduurd maar hier is dan eindelijk de vijfde en tevens laatste Avanti Challenge. Met deze challenge willen we dan ook het abrupt gestopt seizoen volledig afsluiten om daarna enkel vooruit te kijken.

De winnaars van de vorige, 4de challenge, is weer een duo geworden: Yarne en Jamie (U10) hebben een heel knappe interpretatie gegevens aan de challenge en ontvangen (zodra het kan) elk een SELECT bal, gesigneerd door onze A-kern.; (Deze bal werd geschonken door Yalo Consulting) Proficiat boys!

winnaar4

Avanti Challenge #5: “The Chain”

De vorige challenge was niet zo eenvoudig en dus hebben we jammer genoeg niet zo heel veel inzendingen toegestuurd gekregen. Dit hopen we volledig anders te zien voor deze vijfde en laatste challenge. Want met deze uitdaging willen we een lange ketting vormen met zoveel mogelijk spelers (jeugd, senioren, g-ploeg), maar ook trainers, delegees, ouders, supporters, etc. Van alle inzendingen maken we dan een leuke en hopelijk super lange collage, als afsluiter van het seizoen.

Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig: je krijgt een bal toegeworpen/gespeeld via je linkerkant (en buiten beeld), doet er een kunstje of eigen interpretatie mee en stuurt de bal naar de rechterkant (ook buiten beeld). Als we alle inzendingen aan elkaar plakken kunnen we zo een leuke ketting maken zodat het lijkt alsof we de bal naar elkaar doorgeven.

Want in deze moeilijke tijden is verbondenheid dan ook belangrijker dan ooit !

Hoe deelnemen ?

Stuur je filmpje door naar jeugd@avantistekene.be of via instagram (@AvantiStekene). Wij posten deze dan op onze eigen account met hashtag #avantichallenge. GOOD LUCK! De challenge loopt tot het einde van de maand mei.

Succes, veel plezier & blijf fit & gezond!

%d bloggers liken dit: