AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

training

Geen trainingen meer dit seizoen

Na de aankondiging van de nationale veiligheidsraad dat groepstrainingen weer mogelijk zouden zijn vanaf maandag 18 mei in openlucht hebben we heel wat vragen gekregen of er nog trainingen op onze club worden georganiseerd.

Naast het feit dat het B, C en D terrein zijn ingezaaid en dus deze niet kunnen worden betreden, zijn en blijven onze terreinen voorlopig gesloten op laste van de gemeente Stekene. Het is echter vooral de lange lijst voorwaarden en maatregelen die de KBVB heeft uitgevaardigd indien men trainingen wil laten doorgaan die ervoor zorgt dat dit praktisch niet te organiseren valt op zo’n korte termijn. Uiteraard willen we graag aan al deze voorwaarden voldoen, want de gezondheid van onze spelers en trainers komt op de eerste plaats, maar dat is niet haalbaar. Gezien wij ook reeds in volle voorbereiding zitten van het volgend seizoen willen wij dit de hoogste prioriteit geven. Vandaar dat werd besloten dat we dit seizoen niet meer zullen trainen en alles in gereedheid zullen brengen opdat we volgend seizoen wel een vlotte start kunnen maken, rekeninghoudend met de dan geldende maatregelen.

Zoals het er voorlopig naar uitziet (en mits de COVID-19 curve blijft dalen) kunnen we normaal starten met trainingen in augustus. Blijf gezond en tot in augustus!

%d bloggers liken dit: