AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Soccer Basics

Beste voetballiefhebber

Jullie hebben thuis een zoon of dochter die geprikkeld is door de voetbalmicrobe. Toch merken jullie op training en wedstrijden dat sommige zaken niet zo vlot verlopen. Bal controleren, juist passen naar een medemaat, het lukt allemaal nog net niet…. Herhaling voor kinderen is heel belangrijk dus is Soccer Basics VZW misschien wel een oplossing voor jullie zoon of dochter.

Wie of wat is Soccer Basics?
Met deze foto wil ik mij voor te stellen. De foto dateert uit 2006 en toen ik, , Sören De Cock, nog jonge trainer was. Het begon met een onschuldige vraag “We zoeken nog een trainer voor de U10, heb jij geen zin?” 1 jaar later werd de zin groter dan de “goesting” om op een bal te trappen. Na 4 jaar VVS of Avanti Stekene (U10, U13 en UEFA’s) volgde 4 jaar SK Sint-Niklaas (NU15-NU19-NU17), 1 jaar Waasland-Beveren (NU19/Postformatie) en 2 jaar Sporting Lokeren (NU15-16). Dit seizoen ben ik teruggekeerd naar Waasland-Beveren om te starten als coördinator individuele begeleiding en dit van talentvolle spelers. Daarnaast heb ik ook mijn UEFA A-diploma behaald (2016).

Voetbal is voor mij met paplepel meegeven. Ik kreeg eerst een voetbal en dan een fopspeen.

Maar mijn rugzak aan kennis en ervaring is vooral gevuld door de mensen en de spelers die ik in die tijd heb mogen ontmoeten. Dat ik de microbe al bij de geboorte van mijn ouders gekregen Zonder die ‘onschuldige’ vraag of zonder de opportuniteiten van bovenvermelde clubs en mensen, zou ik niet de jeugdopleider van nu geworden zijn. Ook zonder de Prof Foot stage Nicky Keirsmaekers, had ik niet de vrienden en omgeving die mij elke dag scherp houden en beter maken. Tenslotte leer je als trainer enorm veel van je spelers. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden en noden van jonge voetballers.
Elke speler die wil voetballen verdient de juiste begeleiding, ongeacht niveau, leeftijd, afkomst,… !

Voor wat staat Soccer Basics?
Soccer Basics VZW is een organisatie die jongeren (U7 tot U13) de kans wil geven om de basis van het voetbal echt onder de knie te hebben. Veel jongeren in regionale clubs kunnen één tot twee trainingen genieten, toch is herhaling van essentieel belang tijdens de ontwikkeling van kinderen. Soccer Basics is niet zo maar een voetbalschool. Zoals de naam het al zegt, leggen we de nadruk op het leren van de basisprincipes van voetbal, alsook amusement en discipline. Daarnaast hechten wij hechten veel belang aan de algemene ontwikkeling van zowel lichaam & geest.

Hoe pak ik dit aan?
Ik kies resoluut voor kwaliteit door het aantal inschrijvingen te beperken en dit in groepjes max. 6-7 spelers. Dit maakt het mij mogelijk zoveel mogelijk 1 op 1 te werken.
De spelers van U7 tot U13 worden opgedeeld volgens hun leeftijd/ niveau. Tijdens de aangeboden trainingen wordt er gedifferentieerd. De positieve curve van ieder kind is belangrijk, niet de eindstand van een wedstrijdje!

Waar en wanneer?
Locatie: AVANTI STEKENE, Heistraat 60, 9190 Stekene
Wanneer: IEDERE zondag voormiddag: SEPT 2019- MEI 2020
Indeling: (van oud naar jong)
Groep1: van 8.45 u tot 9.45u
Groep2: van 10u tot 11u
Groep3: van 11.15u tot 12u

De trainingsmomenten worden bij inschrijving schriftelijke meegedeeld en gepubliceerd op facebook.

Hoe schrijven jullie in?
Inschrijven kan vanaf 24 augustus 2019. Spelers die aangesloten zijn bij Avanti Stekene kunnen zich inschrijven vanaf 14 augustus 2019.
Stuur een mail naar sorendecock@hotmail.com waarin je duidelijk maakt dat je interesse hebt voor Soccer Basics. In de mail vermeld je de naam van de speler(s).
Na deze mail ontvangt u van een mail met daarin een bevestiging, het intern reglement en het inschrijvingsformulier.
De inschrijving is pas geldig na het ondertekenen van het reglement.
Ten laatste 1 week voor aanvang wordt het juiste uur meegedeeld

Wat kost dit?
Het hele seizoen kost 270 euro als u in 1 keer betaald en dit voor 27 trainingen van +/- 1uur (10 €/training). Daarnaast willen we iedereen de kans geven en de mogelijkheid bieden om de kostprijs te spreiden door 3 extra tarieven aan te bieden.
– 11,5 euro per beurt
– 11 euro per beurt: bij aankoop 5-beurtenkaart ( totaal 55 Euro)
– 10,5 euro per beurt: bij aankoop 10-beurtenkaart ( totaal 105 Euro)

U bepaalt dus deels zelf de kostprijs!
1 beurtenkaart mag gebruikt worden door verschillende deelnemers die op hetzelfde adres wonen (broers, zussen, …).
Verdere afspraken vinden jullie terug in het reglement.

voor verder inlichtingen, mag u mij steeds contacteren: sorendecock@hotmail.com of 0479/72 02 21.

Hopelijk tot snel,

Sören De Cock

Diploma’s
Post onderwijs: CVO Panta Rhei Specifieke Leraren Opleiding

Hoger onderwijs: Hogeschool Gent Bachelor Accountancy-fiscaliteit

Voetbal : KBVB Uefa A/ Trainer A
Licentie geldig tot 30/06/’22

Ervaring (voetbal)
-2019-… Waasland-Beveren: Coördinator Individuele Begeleiding
-2017-2019 Sporting Lokeren: Teamcoach Elite 15-16
-2016-2017 Waasland-Beveren: Teamcoach Elite 19
-2010-2015 Sportkring Sint-Niklaas: Teamcoach NU15-16-17-19
-2006-2010 VVS Stekene (Avanti Stekene):Teamcoach GU10-13-17- Uefa’s

Soren_De_Cock

%d bloggers liken dit: