AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u6, u7

Duiveltjesdag 2020

Met meer dan 20 duiveltjes waren we vandaag! De Avanti-Duiveltjesdag was dus een schot in de roos en voor de meesten een eerste kennismaking met voetbal en onze prachtige club. Onder topbegeleiding van onze U6 & U7 trainers (en onder het goedkeurende oog van coördinator & tvjo) zagen we zeer veel blije gezichtjes en toptalent vandaag!

Ondanks deze moeilijke tijden zijn we toch blij om zo een grote bende te mogen verwelkomen. Sporten is belangrijk, meer dan ooit. Gelukkig kunnen we dat op onze club op een veilig manier brengen. Handjes & materiaal ontsmetten, voldoende afstand en mondmaskers voor de toeschouwers. Het is niet zoals vroeger, maar het gaat, en daar zijn we blij om.

flickr
(click op de foto voor meer actie-foto’s)

Speciaal voor deze dag hadden onze trainers leuke speelse baloefeningen uitgedokterd in 4 groepen in een rotatiesysteem. Na de oefeningen konden deze jongens en meisjes ook al eens even proeven van een wedstrijdje. Alles kwam aan bod zoals bij een echte voetballer.

Tot slot kregen al deze voetbalsterren in wording nog een leuke traktatie en hun eerste Avanti-voetbalmedaille. Als afsluiter nog even op de groepsfoto en dan verwachten we jullie binnenkort voor de eerste training.

De jeugd van Avanti is er klaar voor, klaar voor de toekomst!

%d bloggers liken dit: